Törött izzítógyertya kiszedés, kifúrás

Törött izzítógyertya kiszedés, kifúrás

Törött izzítógyertya kiszedés, kiszerelés, kifúrás

Peugeot boxer, Citroen Jumper, Fiat Ducato

2019. március 25. - Porlasztó Kiszerelés

Cégünk óriási tapasztalattal a háta mögött vállalja Peugeot boxer, Citroen Jumper, Fiat Ducato típusokból törött izzítógyertyák kifúrását.

Miért törik el az izzítógyertya ?

 

Nem azért mert a szerelője eltörte. NEM a szerelője törte el, hanem a szerelőjéNÉL tört el. Ha ön, vagy az én kezem lett volna a kulcson rajta, akkor is eltörik az izzítógyertya. Szóval nem az autószerelője a hibás ! :-)

Törött izzítógyertyának a legtöbb esetben az alábbi okai vannak:

  • Vékony, hosszú izzítógyertyákat terveznek nagyon vékony falvastagsággal
  • Odafolyik a víz bizonyos típusoknál, és megindul az acél izzítógyertya test és az alumínium hengerfej anyag között az elektrokémiai korrózió.

Hogyan előzhető meg, hogy ne legyen törött izzítógyertyája ?

 

  • Rendszeresen (2-3 évente) ki kellene szerelni őket, helyüket kitakarítani (MENETEKET IS), és visszarakni vagy a régi, vagy az újat ha hibás volt a régi izzítógyertya.
  • Berakás után mindenképp vastagon be kell kenni réz vagy kerámia pasztával. Úgy hogy a menetet is takarja, vastagon !img_20190325_105052_hdr.jpg

A fenti képen látható, hogy törött izzítógyertya kiszedés, eltört izzítógyertya kiszerelés után, az új izzítógyertyát vastagon bekentük rézpasztával. De úgy, hogy a külsejét is védi. Ha eső, pára mégis oda kerül, akkor is sok sok évig távol tartja a vizet, jelentősen megakadályozva a ismételt berohadást.

Állandó problémás autóink között találhatóak: Peugeot boxer, Citroen Jumper, Fiat Ducato 2007-től napjainkig...

Ha eltört izzítógyertya kiszedés, törött izzítógyertya kiszerelés szolgáltatásunkat szeretne igénybe venni, akkor látogassa meg weboldalunkat: https://izzitogyertya-kiszereles.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://torott-izzitogyertya-kiszedes-kifuras-kiszereles.blog.hu/api/trackback/id/tr6714715375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása